Hur det fungerar
Välj ifrån en av våra tre rätter som vi lagar varje dag.
Vi levererar din måltid vid angiven tid varje dag, en måltid till lunch och en till middag.
Följ instruktionerna på matlådan om hur du värmer upp rätten och avnjuter din måltid på mindre än tre minuter. den bästa delen? du behöver inte ens rengöra disken. vi tar hand om allt.
Lägg den tomma lådan ute eller på en bestämd plats för återanvändning.
Allt i återanvändbara förpackningar
Som en upptagen person som värderar tid över allt annat, längtade jag efter en service som kunde tillgodose mina behov – näringsrika måltider som är både praktiska och miljövänliga. Denna önskan ledde till skapandet av Annes Matlådor, där vi brinner för att leverera färska, näringsrika måltider i återanvändbara behållare till våra värdefulla kunder varje dag. Vår avsikt är att spara era dyrbar tid på denna underbara planet genom tt erbjuda er till en service som inte bara förbereder utsökt mat utan också gör det till ett överkomligt pris.
At Annes Matlådor, omfamnar det filosofin om cirkulär konsumtion. Vi tror på att minimera avfall och maximera livskvaliteten för våra kunder. Följ med oss på vår resa mot en mer hållbar och tidseffektiv livsstil. Låt oss ta hand om era måltider, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något.
Annes Matlådor är mer än bara ett kök; Det är en banbrytande kraft med en vision om att eliminera engångsförpackningar i hela livsmedelskedjan.
Meet Chef Alessandro, our esteemed Italian Executive Chef and culinary tutor at the prestigious Lorenzo de Medici School of Nutrition, Italian Gastronomy & Culture. His passion for food began at a young age with a simple dream: “When I grow up, I will be a cook.” That dream evolved into a lifelong pursuit of culinary excellence.
Chef Alessandro’s journey began with intimate gatherings at friends’ homes and private client events. He always believed that “Food is Love,” and this philosophy infuses every dish he creates. To perfect his craft, he trained with Michelin-starred chefs, mastering techniques rooted in premium ingredients, innovative research, and, above all, love for the culinary arts. His approach highlights the quality and authenticity of local ingredients, transforming each meal into an extraordinary experience of flavors, textures, and combinations.
Since moving to Sweden in 2016, Chef Alessandro has collaborated with acclaimed restaurants across Stockholm, Norrköping, Köping, and Skellefteå. His deep understanding of authentic Italian recipes and traditions, paired with his creative flair, has earned him the title of “Food Ambassador in Sweden.” Each of his creations tells a story of Italy’s rich culinary heritage, filled with memories and heartwarming tales of his love for food.
Let Chef Alessandro take you on a culinary journey, where every meal is a celebration of passion, authenticity, and the joy of Italian cuisine.
Buon Appetito!
Senaste Nyheterna & Blogg